ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

GDPR

ΔΣΑ: Σεμινάρια για το νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)

ΔΣΑ: Σεμινάρια για το νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)

Στόχος των σεμιναρίων είναι να ενημερωθούν οι δικηγόροι διεξοδικά και σε βάθος για το νέο νομοθετικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, για τις αλλαγές που αυτό επιφέρει

Οι νέες διατάξεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων (Νόμος 4624/2019)

Οι νέες διατάξεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων (Νόμος 4624/2019)

Δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Νόμος 4624/2019 με τον οποίο η ελληνική έννομη τάξη ευθυγραμμίζεται με το ευρωπαϊκό πλαίσιο προστασίας δεδομένων (ενσωμάτωση Οδηγίας 680/2016 για την επεξεργασία δεδομένων από τις Αρχές και μέτρα εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων, ευρέως γνωστού ως GDPR).

Syntaxi 13-09-2019 15:47
Νέα εποχή για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Νέα εποχή για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Kομβική είναι η θεσμοθέτηση του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που επιβλέπει, παρακολουθεί και συμβουλεύει κάθε δημόσιο οργανισμό ή περισσότερους οργανισμούς και τα πρόσωπα που χειρίζονται προσωπικά δεδομένα για την ορθή τήρηση του κανονισμού. Προστατεύεται, ως εκ τούτου, ευθύς εξαρχής ο πολίτης.

Syntaxi 28-08-2019 15:49
Μητσοτάκης: Καμία πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών χωρίς τη συγκατάθεσή τους

Μητσοτάκης: Καμία πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών χωρίς τη συγκατάθεσή τους

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον υπουργό Δικαιοσύνης για το συνολικό πνεύμα που διέπει το νομοσχέδιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Newsroom 26-08-2019 14:58
Ρύθμιση-ασπίδα για τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων - Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο

Ρύθμιση-ασπίδα για τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων - Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο

Πώς προστατεύονται τα δικαιώματα των πολιτών με το νέο νομοσχέδιο

Newsroom 23-08-2019 18:09
GDPR και υποχρεώσεις των Δομών Υγείας

GDPR και υποχρεώσεις των Δομών Υγείας

Παρατηρείται τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα μία τάση αναδιοργάνωσης των πολιτικών και διαδικασιών των φορέων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, και στον αντίποδα αύξηση των ελέγχων των αρμοδίων εποπτικών αρχών με ενίοτε επιβολή συστάσεων και προστίμων στο πλαίσιο διορθωτικών εξουσιών που τους απονέμονται βάσει του Κανονισμού.

Syntaxi 23-07-2019 13:37

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo