• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: Θα κλείνουμε δρόμους προσωρινά για να ελεγχθούν όλα τα αυτοκίνητα!

lawandorder.gr 24-12-2020 08:07 Τελευταία ενημέρωση: 24-12-2020 08:11
Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ: Θα κλείνουμε δρόμους προσωρινά για να ελεγχθούν όλα τα αυτοκίνητα!
Δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό, δίνουμε όλοι μάχη στην πρώτη γραμμή. Τις μέρες των εορτών η παρουσία της αστυνομίας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη είπε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος
Δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό, δίνουμε όλοι μάχη στην πρώτη γραμμή. Τις μέρες των εορτών η παρουσία της αστυνομίας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος.
 
Θα γίνονται έλεγχοι σε κομβικά σημεία, όπως διόδια προκειμένου να αποφευχθούν μετακινήσεις μεταξύ νομών, στις εισόδους- εξόδους των πόλεων, σε ΚΤΕΛ, σε υπαίθριους χώρους και πλατείες, όπου μπορεί να υπάρξει συγχρωτισμός, όπως και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες ενώ μπορεί ακόμα και δρόμοι να κλείνουν προσωρινά έτσι ώστε να ελεγχθούν όλα τα αυτοκίνητα που θα βρίσκονται εκεί εκείνη την ώρα» σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ.
 
Όπως είπε είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι που μπορεί κάποιος να μετακινηθεί μεταξύ περιφερειών. «Ας κάνουμε όλοι υπομονή να περάσουμε τον σκόπελο» είπε και πρόσθεσε πως τα στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία συμμορφώνεται προς τα μέτρα.
 
Υπενθύμισε πως δεν επιτρέπονται τα κάλαντα από σπίτι σε σπίτι.
 
Για τη σύσταση των εννέα ατόμων στο γιορτινό τραπέζι είπε ότι κωδικός για μετακίνηση ανήμερα των Χριστουγέννων για το ρεβεγιόν είναι ο αριθμός 6 ενώ θα ισχύει κανονικά η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Όσοι μετακινηθούν θα πρέπει να στείλουν sms και ξεκινώντας, αλλά και επιστρέφοντας. «Να φροντίσουν να μην τους βρει η επιστροφή μετά τις 22:00 διότι σε αυτό το διάστημα θα δοθεί βαρύτητα και θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί οι έλεγχοι» είπε.
 
Για τα μέτρα στις εκκλησίες, υπενθύμισε αυτά που έχουν αποφασισθεί δηλαδή 25 άτομα το μέγιστο στις εκκλησίες και 50 στις μητροπόλεις και είπε πως και σε αυτήν την περίπτωση είναι απαραίτητο το sms με αριθμό 6.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo