• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη Μητσοτάκη για να καλύψει τις εγκληματικές του ευθύνες στην πανδημία!

lawandorder.gr 22-12-2020 16:36 Τελευταία ενημέρωση: 22-12-2020 16:36
ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη Μητσοτάκη για να καλύψει τις εγκληματικές του ευθύνες στην πανδημία!
Για επιλεκτικές διαρροές κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση

«Η ΝΔ μπροστά στα αδιέξοδά της σε πανδημία και οικονομία, συνεχίζει να επενδύει στη συκοφαντία», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ότι «διαρρέει στον Τύπο επιλεκτικά αποσπάσματα της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου της Folli Follie, υιοθετώντας παντελώς ψευδείς, ασυνάρτητους και ανυπόστατους ισχυρισμούς του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων, χωρίς κανένα στοιχείο που να τους τεκμηριώνει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως η ΝΔ, την ίδια στιγμή, «αποκρύπτει επιμελώς το γεγονός ότι ο ίδιος ο συντάκτης της εν λόγω έκθεσης υπογραμμίζει εμφατικά πως δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ούτε “ την ακρίβεια των ισχυρισμών του, ούτε αν όσα περιγράφονται είναι πραγματικά”». Σημειώνει πως «για τους συκοφαντικούς και ασυνάρτητους ισχυρισμούς του, ο συνεργάτης των υπόδικων σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν οι λόγοι αλλά και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί με τις ψευδείς του αναφορές».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τη ΝΔ επιπλέον ότι «αποκρύπτει επίσης επιμελώς και άλλες δυο βασικές πτυχές της υπόθεσης που κατεδαφίζουν τα περί μεθόδευσης καθυστερήσεων της διερεύνησης του σκανδάλου Folli Follie:
Ότι η ελληνική Δικαιοσύνη, μόλις πριν λίγες μέρες, αρχειοθέτησε οριστικά τη δικογραφία για τυχόν ευθύνες και καθυστερήσεις της επιτροπής κεφαλαιαγοράς στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Και ότι η ίδια η ΝΔ υπερψήφισε ως αντιπολίτευση και επανέφερε το 2020 ως κυβέρνηση την δήθεν “σκανδαλώδη” τροπολογία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με καθυστερήσεις στην υπόθεση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι θα αφήσει μόνο του τον κ. Μητσοτάκη «στον δρόμο της λάσπης που διάλεξε για να καλύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για την πορεία της πανδημίας, αλλά και τα αληθινά σκάνδαλα της διαχείρισής της με τα εκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων» και καταλήγει: «Τα υπόλοιπα ενώπιον της δικαιοσύνης».

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Folli Follie - Νέο e-mail εμπλέκει και τον Αλ. Τσίπρα

ΝΔ: Ο ΣYΡΙΖΑ συνεχίζει να πετά τη μπάλα στην εξέδρα για τη Folli Follie

ΝΔ: Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να σκεπάσουν τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Foli Follie

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo