17.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Δύο έφηβοι σκότωσαν 87χρονο για 250 ευρώ


    Φρίκη προκαλεί η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 87χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν από λίγες μέρες.
    Πίσω από τη ληστεία κρύβονταν δύο παιδιά ένας 14χρονος και μία 12χρονη Ρομά, τα οποία εισέβαλλαν στη μονοκατοικία του ηλικιωμένου στο κέντρο στις 2 Δεκεμβρίου για να τον ληστέψουν, την ίδια ώρα που η γιαγιά των ανηλίκων, 45 ετών, και ο σύντροφός της 40 ετών τους είχαν το ρόλο «τσιλιαδόρων».
    Οι ανήλικοι μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού τον χτύπησαν του αφαίρεσαν 250 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα.
    Ο ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε με βαριές κακώσεις στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες αντίμετώπιζε και άλλα παθολογικά προβλήματα.
    Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης συγκέντρωσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας οι οποίες βρίσκονταν σε σημεία γύρω από το σπίτι και με τη χρήση αυτού του υλικού, πέτυχαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα των δύο ανήλικων δραστών.
    Αφού η αστυνομία εντόπισε την κατοικία των δύο ενηλίκων στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε μαχαίρι το οποίο κατείχε ο 40χρονος παράνομα και ναρκωτικά χάπια τα οποία κατείχε η 45χρονη, οπότε και οι δύο συνελήφθησαν.
    Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις, η οποία υποβλήθηκε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.
    Οι δύο ανήλικοι όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία οδηγήθηκαν ήδη σε κρατικές δομές.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ