19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικό βίντεο L&O: Το γκέτο του εγλήματος στην Αθήνα αναμένει το «εμβόλιο» της τάξης


    Μια ολόκληρη παραγωγική βιομηχανία, με χαρακτηριστικά στοιχεία μαφίας και συμμοριών τύπου Ελ Σαλβαδόρ (Mara Salvatrucha), Sinaloa Cartel, Black Guerilla Family, Texas Syndicate (Texas 7).
    «Φυλές» ή «εγκληματικές φατρίες» που εκβιάζουν η μία την άλλη για τη διακίνηση ναρκωτικών, την πώληση λαθραίων τσιγάρων, ειδών παραεμπορίου, σημείων πορνείας, ακόμη και για τα σημεία ληστειών του δρόμου ή διαρρήξεων αυτοκινήτων.
    «Φατρίες» που προέρχονται από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μαρόκο και Αλγερία με ιδιαίτερα βίαιες συμπεριφορές. Κάπου κάπου εμφανίζονται και κάποια απομεινάρια της αλβανικής μαφίας, μια κι αυτοί έχουν «ελιτοποιηθεί», μετακομίζοντας σε προάστεια της Αττικής.
    Παράλληλα προβαίνουν σε βίαιες ληστρικές επιδρομές σε βάρος πεζών, αλλά και οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών ακόμη και εν κινήσει, τοποθετώντας ως εμπόδια από κάδους απορριμμάτων έως καφάσια!
    Όλα αυτά αποκαλύπτονται σηκώνοντας το χαλί οι κατά καιρούς «αστοχίες» των συμμοριών, που με δημόσιες αναμετρήσεις, ενίοτε σφαγές, φέρνουν την αστυνομία στα λημέρια τους, στο κέντρο της ιστορικής και ιερής πόλης των Αθηνών!
    Το παραδοσιακό «οικόπεδο» του εγκλήματος
    Το γεωγραφικό στίγμα βρίσκεται ανάμεσα σε Ομόνοια, Μοναστηράκι, Κεραμεικό και Μεταξουργείο. Μερικές από τις οδούς όπου «βασιλεύουν» εγκληματογόνα στοιχεία είναι: Μενάνδρου, Γερανίου, Νικηφόρου, Σοφοκλέους, Αναξαγόρα, Ζήνωνος, Ακομινάτου, Κουμουνδούρου, Αγησιλάου, Κολοκυνθούς, Μ. Αλεξάνδρου, Κεραμικού, Πλατεία Βάθη, Σατωβριάνδρου, Μάρνη.
    Ένα παραδοσιακό «οικόπεδο» που πνίγει στα στενά του κάθε μορφής εγκληματική φιγούρα, που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα «εγκώσμια» και να αφιερωθεί στο Θεό της εμπορίας σαρκός, του παραεμπορίου, των εκβιασμών και των ληστειών!
    Η «πασαρέλα» του αγοραίου έρωτα
    Ιουλιανού, Χέυδεν, Ηπείρου, Αντωνιάδου, Βερανζέρου, Δεριγνύ, Κοδριγκτώνος, Πιπίνου, Φυλής, Μηθύμνης, Λέλας Καραγιάννη, Πλ. Αμερικής, Πλ. Κολιάτσου, Πλ. Βικτωρίας, Πλ. Αγίου Παντελεήμονα, Πεδίο του Άρεως, ένα παζλ με όλα τα χρώματα της παρανομίας, με «προϊόντα» όλων των ηλικιών, όλων των φύλων και φυλών, όλων των γούστων, λουστραρισμένα και πασπαλισμένα με τη λευκή σκόνη των προνομιούχων ή με τη «Σίσα», την λεγόμενη «κόκα των φτωχών».
    Αλγερινός προσπαθεί να σφάξει Βούλγαρο
    στην «αυλαία» του εγλήματος
    Στο αποκλειστικό βίντεο που σήμερα παρουσιάζει το lawandorder.gr έχει καταγραφεί μια παρα λίγο θανατηφόρα συμπλοκή επικυριαρχίας, μεταξύ Αλγερινών και Βούλγαρων στην Πλατεία Βάθη, χτες, Τετάρτη, το πρωί.
    Ο Αλγερινός μαχαίρωσε τον Βούλγαρο στον λαιμό, χωρίς να καταφέρει να τον «βγάλει από τη μέση», οπότε επενακάμπτει με καδρόνι και βάζει τους ομοεθνείς του στο «χορό» του αλληλοσπαραγμού.
    Τραγικοί, οι θιασώτες του καταστήματος καφέ που σπεύδουν να λάβουν θέση να παρακολουθήσουν την «παράσταση», μιας από τις πολλές που κατά καιρούς «ανεβαίνουν» στην αυλαία του εγκλήματος του κέντρου των Αθηνών.
    Η αστυνομία ήρθε μετά από λίγη ώρα να πάρει καταθέσεις ώστε να σχηματιστεί μια ακόμη δικογραφία…


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ