Ελεύθερη η μετακίνηση αστυνομικών και πυροσβεστών στα ΜΜΜ - Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ

Newsroom L&O 10-12-2020 17:25
Ελεύθερη η μετακίνηση αστυνομικών και πυροσβεστών στα ΜΜΜ - Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων γνωστοποίησε ότι το μέτρο ισχύει για τις Αστικές Συγκοινωνίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Ελεύθερη ή με μειωμένο εισιτήριο θα είναι ανά περίπτωση, η μετακίνηση αστυνομικών και πυροσβεστών για το 2021. Το σχετικό ΦΕΚ υπεγράφη μόλις χθες Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και σε αυτό ορίζονται οι ακριβείς όροι και προϋποθέσεις της διαδικασίας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων:

«Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 305/3/16 από 05-12-2020 ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι υπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 5405 B΄ από 09-12-2020) η Κοινή Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός των κατηγοριών δικαιούχων, των όρων, των προϋποθέσεων και της διαδικασίας για τη δωρεάν ή με μειωμένο εισιτήριο μετακίνηση αυτών για τα έτη 2020 και 2021 με τα μέσα συγκοινωνίας του Ο.Α.Σ.Α. και του Ο.Α.Σ.Θ.», εξασφαλίζοντας το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης του αστυνομικού προσωπικού και των πυροσβεστών, στα αστικά συγκοινωνιακά μέσα, περιοχής αρμοδιότητας Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας - Ο.Α.Σ.Α. (Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), καθώς και στα Αστικά Συγκοινωνιακά Μέσα, περιοχής αρμοδιότητας Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης Ο.Σ.Ε.Θ. (Ο.Α.Σ.Θ.).»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo