Ενώσεις στρατιωτικών-Κορονοϊός: Όχι στις επιλεκτικές «αποζημιώσεις» του προσωπικού

Newsroom L&O 10-12-2020 13:40 Τελευταία ενημέρωση: 10-12-2020 13:41
Ενώσεις στρατιωτικών-Κορονοϊός: Όχι στις επιλεκτικές «αποζημιώσεις» του προσωπικού
Αναλυτικά τι αναφέρει η επιστολή

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η οικονομική ενίσχυση που έχει αποφασιστεί να δοθεί στο υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τελικώς είναι αποσπασματική και ... επιλεκτική.

Ειδικότερα, αναφέρει ότι, από «επιστολή της Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), ενημερωθήκαμε ότι Στελέχη που υπηρετούν στο 404 ΓΣΝ (Λάρισα), εγκλωβίστηκαν σε ένα καθεστώς απόγνωσης, δεδομένου ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι εξετάζεται να εφαρμοστεί η αριθμητική ποσόστωση του προσωπικού που εν τέλει θα αποζημιωθεί».

Σημειώνει, ακόμα ότι έτσι επιβάλλεται «αριθμητικό πλαφόν αποζημίωσης» και ζητάει να δοθεί «η έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο σύνολο (και όχι επιλεκτικά) των στελεχών μας, που υπηρετούν σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία».

Τέλος, αναφέρει ότι «το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε διαταγή καταβολής έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού δεκαπέντε (15) ημερών εκτός έδρας, στο Υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί σε ΤΕΠ, ΜΕΘ και πτέρυγες COVID-19».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo