• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τραγωδία στην Βρετανία: 19χρονος δολοφόνησε τον 15χρονο εραστή του για να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους...

lawandorder.gr 09-12-2020 19:15
Τραγωδία στην Βρετανία: 19χρονος δολοφόνησε τον 15χρονο εραστή του για να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους...
Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα χρόνο, τον περασμένο Δεκέμβριο

Τραγωδία στην Βρετανία, μετά την αποκάλυψη ότι ένας 19χρονος δολοφόνησε τον ανήλικο εραστή του, μόλις 15 ετών, για να μην αποκαλυφθεί η ομοφυλοφυλική σχέση τους.

Σε σχετικό δημοσίευμα η NY Post γνωστοποίησε ότι ο Matthew Mason, σκότωσε τον Alex Rodda, με ένα γαλλικό κλειδί. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 19χρονος αρχικά είχε πληρώσει τον 15χρονο με 2.700 δολάρια για να μην αποκαλύψει την σχέση τους, στην αστυνομία.

Η δολοφονία έγινε σε ένα δάσος, τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Ο δράστης, δελέασε το θύμα του, με το πρόσχημα ότι θα πάνε σε απομακρυσμένη περιοχή για σεξ. Εκεί τον χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές με ένα μακρύ γαλλικό κλειδί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Manchester Evening News.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εισαγγελικές αρχές, δείχνουν ότι ο φερόμενος ως δράστης έψαχνε για μέρες μέσω διαδικτύου, τον τρόπο με τον οποίο θα... ξεφορτωνόταν τον εραστή του...

Υπήρχαν ξεχωριστές αναζητήσεις που έγιναν στο Internet και αφορούσαν τις λέξεις «δηλητήριο» και «τι θα συμβεί αν κλωτσήσεις κάποιον από τη σκάλα».

Εντύπωση προκάλεσε στις διωκτικές αρχές το γεγονός ότι μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε συνάντηση με φίλους. Εκεί διαπιστώθηκε από την παρέα του ότι είχε κηλίδες αίματος στο παντελόνι του! Όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι είχε ανοίξει η μύτη του...

Πάντως, με την ακροαματική διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 19χρονος αρνείται τη δολοφονία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo