• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Στην Ευελπίδων 21 μέλη του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά – Διώκονται για εγκληματική οργάνωση (βίντεο)

Κατερίνα Μάνθου 09-12-2020 18:46 Τελευταία ενημέρωση: 09-12-2020 18:50
Στην Ευελπίδων 21 μέλη του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά – Διώκονται για εγκληματική οργάνωση (βίντεο)
H εισαγγελία συναίνεσε στην έκδοση ενταλμάτων για τη σύλληψη και άλλων προσώπων για τα οποία οι αστυνομικές αρχές διαθέτουν επιβαρυντικά στοιχεία

Αντιμέτωπα με βαριές κατηγορίες βρίσκονται τα μέλη του κυκλώματος που εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές και τα οποία φέρονται να διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και συγκεκριμένα για εγκληματική οργάνωση και ιδιαίτερα διακεκριμένη κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπρόσθετα, διώκονται και για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής. Μετά τη δίωξη οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμίες προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Παράλληλα, η εισαγγελία συναίνεσε στην έκδοση ενταλμάτων από τον ανακριτή για τη σύλληψη και άλλων προσώπων για τα οποία οι αστυνομικές αρχές διαθέτουν επιβαρυντικά στοιχεία.

Συνολικά πρόκειται για 21 άτομα, τα οποία συνελήφθησαν χθες, Τρίτη, από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο παράλληλων οργανωμένων επιχειρήσεων σε Αγία Βαρβάρα, Αγίους Αναργύρους, Άνω Λιόσια, Αχαρνές, Πειραιά, Κερατσίνι και Δραπετσώνα. Τις επιχειρήσεις συνέδραμαν αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.).

Δείτε σε βίντεο πώς εντόπισε η αστυνομία τα ναρκωτικά:

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Δ. Αττική και Πειραιά - 21 συλλήψεις (βίντεο και εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo