18.8 C
Athens
19.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Ντούμας: «Δώρο στον Τόσκα η παρουσία της ΔΡΑΣΗ στα Εξάρχεια» (εικόνα)


    Με φόντο το κατειλημμένο αναρχικό στέκι ΒΟΞ στα Εξάρχεια και έχοντας στο πλάι του αστυνομικούς της ομάδας «ΔΡΑΣΗ», ο πρόεδρος του σωματείου ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ, κ. Βασίλης Ντούμας, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δύο φωτογραφίες με μεγάλο συμβολισμό και πολλά μηνύματα.
    Κύριος αποδέκτης, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο άνθρωπος που διέλυσε την παλιά ομάδα «ΔΡΑΣΗ».
    Όπως ανέφερε ο Βασίλης Ντούμας, «Τεράστια ικανοποίηση αντικρύζοντας τη “Δράση” να έχει επιστρέψει με νέους ικανούς συναδέλφους, αλλά με την ψυχή των παλιών ΔΕΛΤΑΔΩΝ αποτελώντας την εγγυήτρια δύναμη ασφαλείας των πολιτών και της περιουσίας τους. Η σημερινή παρουσία τους είναι το δώρο τους στον Νίκο Τόσκα για την ονομαστική του εορτή. Η διάλυση και προσβλητική συμπεριφορά του ,τα ατελείωτα δικαστήρια δεν τους “σκότωσαν ” αλλά τους αναγεννήσαν».
    Παράλληλα σημείωσε πως πρόκειται για μια «ξεχωριστή μέρα για την χώρα την κοινωνία το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τα Εξάρχεια, μια μέρα δικαίωσης αγώνων, με προσωπικό κόστος κάποιες φορές, ώστε να αποδοθούν τα Εξάρχεια στους πολίτες τους».
    Ο κύριος Ντούμας έδωσε «συγχαρητήρια» στους άνδρες της «ΔΡΑΣΗ» που όπως αναφέρει «μας κάνατε περήφανους που σας υπερασπιστήκαμε και σας υπερασπιζόμαστε».
    Καταλήγοντας τόνισε πως, «Η ημέρα μνήμης της δολοφονίας του αδικοχαμένου μαθητή Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, σχεδόν μια μέρα σαν όλες τις άλλες και όχι σαν όλες τις “άλλες” εκείνες που έσερναν τη χώρα σε ένα ρεζίλι με παγκόσμια προβολή και προσβολή. Κυρίως μια απάντηση σε όσους τόσα χρόνια αμφισβητούσαν την ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας ρωτώντας γιατί “τους αφήνετε” . Σήμερα επιβεβαιώνομαι για το ποιος τους άφηνε ίσως και ποιος τους υποδαύλιζε για να εισπράξει πολιτική ύπαρξη και στη συνέχεια εξουσία. Η Δημοκρατία λειτουργεί όχι από αυτούς που τη διαφημίζουν, αλλά από αυτούς που την υπερασπίζονται με θυσίες».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ