«Μέδουσα»: Δείτε εικόνες από την άσκηση που ενόχλησε την Άγκυρα

lawandorder.gr 05-12-2020 19:54 Τελευταία ενημέρωση: 05-12-2020 21:07
«Μέδουσα»: Δείτε εικόνες από την άσκηση που ενόχλησε την Άγκυρα
Η εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, Ταγματάρχης Πιναρά Κάρα, έχει ήδη κατηγορήσει τις πέντε χώρες που συμμετέχουν πως κλιμακώνουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, σε βάρος της Τουρκίας.

Εικόνες από την άσκηση «Μέδουσα», στην οποία μετέχουν οι Ελλάδα, Αίγυπτος, Γαλλία, Κύπρος και Αραβικά Εμιράτα, και η οποία ολοκληρώνεται το σαββατοκύριακο είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η κοινή άσκηση έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την Άγκυρα που σήμερα εξέδωσε NAVTEX για τα μάτια του κόσμου, ενώ η εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, Ταγματάρχης Πιναρά Κάρα, έχει ήδη κατηγορήσει τις πέντε χώρες πως κλιμακώνουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, σε βάρος της Τουρκίας.

«Όταν πέντε χώρες από την ευρύτερη περιοχή έρχονται πιο κοντά και αναπτύσσουν στενότερες συνεργασίες και συνέργειες, σε επίπεδο κοινών στρατιωτικών ασκήσεων, αυτό σηματοδοτεί ένα πολύ ισχυρό αποτρεπτικό μήνυμα εναντίον κάθε απόπειρας αποσταθεροποίησης του επιπέδου σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου». Αυτό τόνισε από την Αίγυπτο ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά το τέλος της άσκησης «Μέδουσα», η οποία έλαβε χώρα στην Αλεξάνδρεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo