ΠΟΑΣΥ: Υπεγράφη η απόφαση για τα οδοιπορικά έξοδα μεταγωγών

Newsroom L&O 04-12-2020 14:23 Τελευταία ενημέρωση: 04-12-2020 14:25
ΠΟΑΣΥ: Υπεγράφη η απόφαση για τα οδοιπορικά έξοδα μεταγωγών
Ο Υπουργός υπέγραψε τη σχετική απόφαση και σύντομα θα ακολουθήσει η απαιτούμενη νομοθετική ρύθμιση

Υπεγράφη από τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη η απόφαση για τη νέα κανονιστική περί οδοιπορικών εξόδων μεταγωγών, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 800/7/63, εγγράφου μας, από 02 Δεκεμβρίου 2020, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ με αντικείμενο τις προτάσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τα οδοιπορικά έξοδα «περί μεταγωγών κρατουμένων», κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Προέδρου κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ με τον Υπουργό, σας ενημερώνουμε ότι το αίτημά μας για τροποποίηση της σχετικής Κανονιστικής Διαταγής έγινε αποδεκτό.

Ο Υπουργός υπέγραψε τη σχετική Απόφαση και σύντομα θα ακολουθήσει η απαιτούμενη νομοθετική ρύθμιση έτσι ώστε οι συνάδελφοι που αναλαμβάνουν την εκτέλεση μεταγωγών κρατουμένων ιδίως στη νησιωτική Χώρα, αφενός να αποζημιώνονται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες κατά τρόπο δίκαιο και χωρίς διακρίσεις, αφετέρου δε, να απολαμβάνουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής κατά τη διάρκεια των μεταγωγών μέσω ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo