• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κλείδωσε το νεκρό και πέταξε τα κλειδιά στην Καλντέρα - Νέες αποκαλύψεις για το φόνο στη Σαντορίνη

Μιχάλης Τεζάρης 03-12-2020 09:08
Κλείδωσε το νεκρό και πέταξε τα κλειδιά στην Καλντέρα - Νέες αποκαλύψεις για το φόνο στη Σαντορίνη
Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως για τη σοκαριστική δολοφονία με δράστη έναν 20χρονο Αλβανό και θύμα τον 69χρονο ξενοδόχο

Κλείδωσε την φλεγόμενη σορό του άτυχου ξενοδόχου μέσα στη ρεσεψιόν και πέταξε τα κλειδιά στην Καλντέρα. Προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του, αλλά όταν αποκαλύφθηκε η ειδεχθής πράξη του, ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την σοκαριστική δολοφονία με δράστη έναν 20χρονο Αλβανό και θύμα τον 69χρονο ξενοδόχο στην Σαντορίνη. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, κ. Ελευθέριος Γαβρίλης, «αυτό που υποθέτω λοιπόν εγώ, είναι ότι η συμπλοκή έγινε εκτός της ρεσεψιόν. Γιατί έξω από την ρεσεψιόν ακριβώς, βρέθηκε μια κηλίδα αίματος, όταν λέω κηλίδα εννοώ μεγάλη, σε μέγεθος πιάτου και μετά το πτώμα βρέθηκε στο εσωτερικό της ρεσεψιόν  που σημαίνει ότι τον έσυρε για 7-8 μέτρα».

Μάλιστα, δηλώνει σοκαρισμένος με την αγριότητα της δολοφονίας υποστηρίζοντας πως, «πήρα τηλέφωνο τον ιατροδικαστή και όταν τον ρώτησα, υπάρχουν μαχαιριές, χτυπήματα ή κάτι που να δικαιολογεί τον θάνατο, μου είπε αυτό που πραγματικά με συγκλόνισε και δεν μπορώ να το διαχειριστώ σαν άνθρωπος ότι, το σώμα του θύματος φέρει μεγάλο κάψιμο, έχει καεί τόσο βαθιά στο σώμα που δεν μπορούν να διαπιστωθούν ούτε μαχαιριές, ούτε τα χτυπήματα. Το μόνο που διαπίστωσε και μπορούσε να πει ο ιατροδικαστής, είναι ότι έφερε ένα χτύπημα στο κρανίο, υπήρχε δηλαδή άνοιγμα στο κρανίο».

Ο 20χρονος δολοφόνος του επιχειρηματία, όταν διαπίστωσε πως σκότωσε τον 69χρονο, προσπάθησε να εξαφανίσει κάθε ίχνος του. Συγκεκριμένα, πήρε μια σφουγγαρίστρα, έναν κουβά, και τον λοστό με τον οποίο σκότωσε τον 69χρονο και τα πέταξε σε μεγάλο βάθος στην Καλντέρας.

Ο δράστης όταν διαπίστωσε πως οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία που τον «έδεναν» με την υπόθεση, «έσπασε» και έβαλε τα κλάματα. Μάλιστα, υπέδειξε και σε ποιο μέρος είχε πετάξει τα αντικείμενα, αλλά και κλειδιά από την ρεσεψιόν και άλλους χώρους του ξενοδοχείου.

Ο κύριος Γαβρίλης, εμφανίζεται προβληματισμένος σχετικά με τον τρόπο της καύσης της σορού του θύματος, σημειώνοντας πως «δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος για να καταλάβεις πως από οινοπνευματώδη ποτά δεν μπορεί να επέλθει κάψιμο που μου περιέγραψε ο ιατροδικαστής. Δεν μπορεί, δηλαδή, πετώντας ένα μπουκάλι βότκας αυτό να καεί σε βάθος, εσωτερικά. Γιατί αν πετάξεις ένα μπουκάλι βότκας στο πάτωμα και του βάλεις φωτιά σε ένα λεπτό δεν θα υπάρχει φλόγα, κάτι άλλο συνέβαινε, ή άλλο υγρό υπήρχε, ή άλλο πέταξε πάνω του, ή αυτό που είναι πιο αποκρουστικό ακόμη είναι να ήταν εκεί με τις ώρες και να του έριχνε λίγο-λίγο οινόπνευμα για να καεί τέλεια».

Τέλος, σχολιάζοντας τις συχνές προστριβές που φέρεται να είχε το θύμα και ο δράστης το τελευταίο διάστημα, σημειώνει πως γείτονες και περίοικοι του είπαν πως «είχε διαφορές του στυλ ότι τον ενοχλούσε για να του δώσει κάποια λεφτά που του χρωστάει και εκείνος αρνείτο γιατί έλεγε ότι δεν οφείλει τίποτα. Όταν ερώτησα πως συναντιόνταν με αυτόν και γινόταν καθημερινά, μου είπαν ότι ο Νίκος είχε μια οικοδομή, 50 μέτρα από το ξενοδοχείο του που πήγαινε καθημερινά με το συνεργείο και ότι αυτός, ο Αλβανός, εργαζόταν σε μια άλλη οικοδομή, σε απόσταση από την οικοδομή του Νίκου, 7-8 μέτρα και έτσι συναντιόντουσαν καθημερινά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo