Θεσσαλονίκη: Εντείνονται οι έλεγχοι για τα μέτρα της πανδημίας

Newsroom L&O 02-12-2020 14:29 Τελευταία ενημέρωση: 02-12-2020 14:29
Θεσσαλονίκη: Εντείνονται οι έλεγχοι για τα μέτρα της πανδημίας
Από μεικτά κλιμάκια Δημοτικής Αστυνομίας - Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς

Εντείνονται οι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού στο πλαίσιο στενότερης συνεργασίας της Δημοτικής Αστυνομίας του κεντρικού δήμου με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).

Η απόφαση για ελέγχους μεικτών κλιμακίων ελήφθη στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο με τη συμμετοχή του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, του διοικητή της ΔΙΜΕΑ Χαράλαμπου Μελισσινού και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή.

Ήδη, δύναμη έξι ατόμων της ΔΙΜΕΑ εγκαταστάθηκε στο δημαρχείο, ενώ ο διοικητής κ. Μελισσινός εξήρε το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της ΔΙΜΕΑ Σπύρος Περιστέρης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πέτρος Παπαφίλης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Αστυνόμευσης Μιχάλης Αλλαγιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo