Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο Νότης Σφακιανάκης

Κατερίνα Μάνθου 02-12-2020 06:55 Τελευταία ενημέρωση: 02-12-2020 06:55
Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο Νότης Σφακιανάκης
Σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση

Εξηγήσεις για δυο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος αναμένεται να δώσει σήμερα εκτός απροόπτου ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου ο Νότης Σφακιανάκης. Σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα του τραγουδιστή εντόπισαν ένα πιστόλι, για το οποίο δεν διέθετε άδεια όπως επίσης και δυο γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του τραγουδιστή δήλωσε σε συνέντευξή του πως ο εντολέας του δεν είναι ένας κακοποιός που τον βρήκαν με όπλο. Όπως είπε ο κ. διέθετε άδεια για αυτό από το 2000, η οποία δεν ανανεώθηκε. «Έκανε δυο αιτήσεις και απορρίφθηκαν. Δεν θα δώσουμε βραβείο σε κάποιον που έχει όπλο, όμως είναι γνωστό ότι το είχε ανάγκη» ανέφερε ο κ. Κούγιας και προσέθεσε: «Η ΕΛ.ΑΣ από το 2000 είχε αναγνωρίσει ότι είναι άνθρωπος που πρέπει να έχει όπλο και ξαφνικά από το 2017 έπαψε να του δίνει την άδεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo