• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μπλόκα παντού: Μπαράζ ελέγχων σε κομβικά σημεία της Αθήνας - Bίντεο από Κηφισίας και Μεταξουργείο

Law and Order 28-11-2020 20:00 Τελευταία ενημέρωση: 28-11-2020 20:55
 Μπλόκα παντού: Μπαράζ ελέγχων σε κομβικά σημεία της Αθήνας - Bίντεο από Κηφισίας και Μεταξουργείο
Στο στόχαστρο της Τροχαίας και με παρουσία περιπολικών της Άμεσης Δράσης έχουν μπει κομβικές για τη μετακίνηση των πολιτών λεωφόροι τόσο στα Βόρεια όσο και στα Νότια της πόλης

Ευρείας κλίμακας εξόρμηση πραγματοποιούν το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικές δυνάμεις στήνοντας μεγάλα μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας προκειμένου να ελέγξουν διερχόμενα οχήματα και να βάλουν φρένο σε αδικαιολόγητες μετακινήσεις εν μέσω πανδημίας, καθώς δε λένε να μειωθούν οι θάνατοι και οι διασωληνώσεις λόγω covid στη χώρα μας.

Στο στόχαστρο της Τροχαίας και με παρουσία περιπολικών της Άμεσης Δράσης έχουν μπει κομβικές για τη μετακίνηση των πολιτών λεωφόροι τόσο στα Βόρεια όσο και στα Νότια της πόλης.

Σαρωτικούς ελέγχους πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στη Λεωφόρο Κηφισίας στη συμβολή της με την Εθνικής Αντιστάσεως, «σκανάροντας» ένα ένα τα διερχόμενα οχήματα. Τη δράση τους κατέγραψε το βίντεο του lawandorder.gr

Οι αστυνομικοί δεν σταματούν να ζητούν από οδηγούς αποδεικτικά νόμιμης μετακίνησης, ενώ πέφτουν βροχή τα πρόστιμα στους παραβάτες και στο Μεταξουργείο.

Ο φακός του lawandorder.gr βρέθηκε στο Μεταξουργείο και κατέγραψε τους ελέγχους λίγο μετά τις 7.00 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo