Ο Νίκος Βαφειάδης αντικαθιστά την Αλεξία Έβερτ στον Δήμο Αθηναίων

Newsroom L&O 26-11-2020 16:32
Ο Νίκος Βαφειάδης αντικαθιστά την Αλεξία Έβερτ στον Δήμο Αθηναίων
Με απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη

Το χαρτοφυλάκιο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, το οποίο μέχρι πρότινος κατείχε η Αλεξία Έβερτ αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βαφειάδης.

Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βαφειάδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον οποίο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που σχετίζονται με την άσκηση πολιτικής κοινωνικής αλληλεγγύης και ιδίως με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων, πλην του Τμήματος Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Επίσης, μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που αφορούν στα προγράμματα ΤΕΒΑ , «Στέγαση και Εργασία» του Υπουργείου Εργασίας, ΕΣΠΑ για διευρυμένα Κέντρα Κοινότητας, καθώς και για τον Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους.

Σημειώνεται ότι ο κ Βαφειάδης είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Οικονομικού, επί δημαρχίας Κακλαμάνη.

Με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Βαφειάδης σημειώνει: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αθηναίων ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξε να με ορίσει Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω το σημαντικό έργο που επιτελείται στον τομέα αυτό με όλες μου τις δυνάμεις».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo