Συναγερμός στη Λάρισα: Εντοπίστηκαν 35 κρούσματα σε δομή ατόμων με αναπηρία

Newsroom L&O 24-11-2020 17:57 Τελευταία ενημέρωση: 24-11-2020 17:58
Συναγερμός στη Λάρισα: Εντοπίστηκαν 35 κρούσματα σε δομή ατόμων με αναπηρία
To περιμέναμε, ήμασταν σε ετοιμότητα, δηλώνει η πρόεδρος του κέντρου Δήμητρα Παππά

Στη δομή του Αμπελώνα στην Λάρισα εντοπίστηκαν 35 επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τα οποία τα 22 στους τρόφιμους, 11 σε εργαζόμενους και δύο σε σε υπαλλήλους εξωτερικού συνεργείου καθαριότητας.

Η πρόεδρος του κέντρου Δήμητρα Παππά δηλώνει τα εξής:

«Το περιμέναμε …..

Από τα τέλη Φεβρουαρίου ακόμη ήμασταν σε ετοιμότητα

Εφαρμόσαμε και εφαρμόζουμε με αυστηρότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έναντι στον covid 19 σε όλες τις δομές μας και τα παραρτήματα, ίσως μάλιστα και περισσότερο από τα απαραίτητα!!

Ήρθε όμως και η δική μας σειρά – σε μια πόλη που τις προηγούμενες εβδομάδες έδινε τριψήφια κρούσματα εμείς καταφέραμε να περιθάλψουμε τα παιδιά μας χωρίς να μπλοκάρουμε το τοπικό σύστημα υγείας.

Στη δομή του Αμπελώνα (πρωην Αριστεας) έχουμε 22 επιβεβαιωμένα με rapid tests κρούσματα σε ωφελουμένους μας και 11 σε εργαζόμενους μας . Δυο ακόμη περιστατικά θετικά αφορούν σε υπαλλήλους εξωτερικού συνεργείου καθαριότητας .

Όλα τα παιδιά μας περιθάλπονται σε ειδική πτέρυγα απομόνωσης που είχαμε ετοιμάσει για το ενδεχόμενο αυτό , με ήπια συμπτωματολογία , απύρετα με καθημερινή και τακτική παρακολούθηση από ομάδα γιατρών και νοσηλευτών και πολύ φροντίδα όπως εμείς ξέρουμε να προσφέρουμε στα παιδιά αυτά χρόνια τώρα .

Η πλειοψηφία των εργαζομένων μας είναι ασυμπτωματικοί και όλοι βρίσκονται με καλή κλινική εικόνα στα σπίτια τους.

Όλο το κέντρο κοινωνικής πρόνοιας της περιφέρειας Θεσσαλίας –που σημειωτέον αριθμεί περί τους 350 περιθαλπόμενους και 290 εργαζομένους – λειτουργεί με υπευθυνότητα επαγγελματισμό και αγάπη …

Και ευχόμαστε για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo