Παρέμβαση εισαγγελέα για τη συμμετοχή Τσίπρα, Βαρουφάκη και Κουτσούμπα στην πορεία του Πολυτεχνείου

Κατερίνα Μάνθου 23-11-2020 15:55 Τελευταία ενημέρωση: 23-11-2020 16:04
Παρέμβαση εισαγγελέα για τη συμμετοχή Τσίπρα, Βαρουφάκη και Κουτσούμπα στην πορεία του Πολυτεχνείου
Με βάση αναφορά του Φαήλου Κρανιδιώτη, από την εισαγγελία Πρωτοδικών δόθηκε εντολή για διενέργεια έρευνας προκειμένου να εξακριβωθεί αν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε αναφορά που κατέθεσε ενώπιόν της ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η οποία αφορά στη συμμετοχή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα αλλά και του γραμματέα του «Μέρα25» στη πορεία για το Πολυτεχνείο.

Με βάση την αναφορά του κ. Κρανιδιώτη από την εισαγγελία Πρωτοδικών δόθηκε εντολή για διενέργεια έρευνας προκειμένου να εξακριβωθεί αν κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις από τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με την εντολή που δόθηκε από την εισαγγελία, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί μεταξύ άλλων αν έχουν τελεστεί, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονωϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

Την έρευνα θα διενεργήσει η κρατική ασφάλεια. Πάντως, λόγω του ότι η αναφορά του Κρανιδωτή αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo