Ο Μπογδάνος «ξαναχτυπά» για πάρτι Βερβεσού: «Δικός μας», «δικός σας», μπροστά στον νόμο και την ανθρώπινη ζωή δεν έχει διαφορά!

lawandorder.gr 22-11-2020 14:08
Ο Μπογδάνος «ξαναχτυπά» για πάρτι Βερβεσού: «Δικός μας», «δικός σας», μπροστά στον νόμο και την ανθρώπινη ζωή δεν έχει διαφορά!
«Καποιοι έκριναν σκόπιμο να μου επισημάνουν ότι στο χθεσινό παρτάκι του προέδρου ΔΣΑ ήταν και "δικοί μας"»

O σάλος που προκλήθηκε στα social media απο τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το πάρτι του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Βερβεσού, είχε κυρίως προκληθεί από σχετική ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με την οποία καταδίκαζε το συμβάν εν μέσω πανδημίας

Η ανάρτηση:

Τα μέτρα covid δεν φαίνεται να απασχολούν τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό και τους πολυάριθμους φίλους του που μαζεύτηκαν στο γραφείο του. Ανοίγουν σαμπάνιες, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν, όλοι πλην ενός χωρίς μάσκα και ανεβάζουν στο instagram «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας».
Σοκ και αποστροφή.

Μετά τις αντιδράσεις και την κατακραυγή, ο βουλευτής επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, στην οποία αναφέρει ότι κάποιοι του επισήμαναν πως δεν έπρεπε να είχε αναδείξει το θέμα, καθώς στο πάρτι συμμετείχαν και «δικοί μας».

Η δεύτερη ανάρτηση:

Καποιοι έκριναν σκόπιμο να μου επισημάνουν ότι στο χθεσινό παρτάκι του προέδρου ΔΣΑ ήταν και «δικοί μας». Άρα, μου είπαν, δεν έπρεπε να έχω αναδείξει το θέμα.
«Δικός μας», «δικός σας», «δικός τους», μπροστά στον νόμο και την ανθρώπινη ζωή δεν έχουν καμία σημασία, ούτε διαφορά!

Διαβάστε και:

Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι του Βερβεσού - Διατάχθηκε έρευνα

Πάρτι γενεθλίων Βερβεσού εν μέσω lockdown: Οι αντιδράσεις και η απάντηση του προέδρου του ΔΣΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo