Οπτικό αφιέρωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις θα προβάλλεται το Σάββατο στην πρόσοψη της Βουλής (βίντεο)

Newsroom L&O 20-11-2020 15:11 Τελευταία ενημέρωση: 20-11-2020 20:02
Οπτικό αφιέρωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις θα προβάλλεται το Σάββατο στην πρόσοψη της Βουλής (βίντεο)
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, θα γίνει η επίσημη έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Από τις 18:00 έως τις 21:00, αύριο, Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, στην εξωτερική πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής θα προβληθεί οπτικό αφιέρωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως ανακοινώθηκε, είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη προβολή, που αποτελεί πρωτοβουλία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από έγκριση της Βουλής των Ελλήνων.Η προβολή θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΓΕΕΘΑ στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://geetha.mil.gr/?p=38176&preview=true.

Πέρα από την προβολή του οπτικού αφιερώματος, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 8:00, θα γίνει η επίσημη έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Θα ακολουθήσει στις 10:30, κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.

Στις 17:09, θα γίνει η επίσημη υποστολή της Ελληνικής Σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo