• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κακοκαιρία: Νέος «γύρος» για την Κρήτη - Κατολισθήσεις και πεσμένα μπαλκόνια

lawandorder.gr 20-11-2020 12:55 Τελευταία ενημέρωση: 20-11-2020 12:56
Πηγή εικόνας: Cretalive
Κακοκαιρία: Νέος «γύρος» για την Κρήτη - Κατολισθήσεις και πεσμένα μπαλκόνια
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και πλημμυρισμένα σπίτια στο δήμο Μινώα - Στύλος φωτισμού έπεσε σε αυτοκίνητο στο Ηράκλειο - Δεύτερο πλήγμα για το νησί μέσα σε λίγες μέρες

Περιοχές του Δήμου Μινώα στο Ηράκλειο «χτύπησε» για μια ακόμα φορά η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Κρήτη. Όπως είπε στο Cretalive ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σαμωνάκης, ήδη υπάρχουν πλημμυρισμένα σπίτια, κυρίως σε Σκλαβεροχώρι και λιγότερα στο Καστέλι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε 3 ώρες έπεσαν 117 χιλιοστά βροχής.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμωνάκη απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο οδικό δίκτυο, που έχει πληγεί και από την προηγούμενη κακοκαιρία. Στην περιοχή εκτός από την Πυροσβεστική βρίσκονται συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου. Στον Αρχάγγελου έβαλαν τσαπακι να διώχνουν τα νερά, τόνισε ο κ. Σαμωνάκης.

Κατολισθήσεις σε δρόμους στο Ηράκλειο - Έπεσε τμήμα μπαλκονιού

Προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο έχει προκαλέσει σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μαρίνο Παττακό, έκλεισαν ιρλανδικές διαβάσεις, ενώ κατολισθήσεις έχουμε σε δρόμους στις Βούτες και το Κορακοβουνι. 

Στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων έπεσε στύλος φωτισμού πάνω σε δέντρο και αυτοκίνητο, ενώ στον κάμπο του Αγίου Συλλα μπήκαν νερα σε μια οικία.

Επίσης στην οδό Χατζηδάκη, στη συμβολή με την οδό Αριάδνης, στο κέντρο του Ηρακλείου έπεσε τμήμα μπαλκονιού, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo