Χρυσοχοΐδης: Ούτε στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου θα επιτραπούν εκδηλώσεις

Newsroom L&O 18-11-2020 16:48 Τελευταία ενημέρωση: 18-11-2020 16:49
Χρυσοχοΐδης: Ούτε στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου θα επιτραπούν εκδηλώσεις
Τι είπε σχετικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Σε μελλοντικά «ορόσημα» αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας την Τρίτη με αφορμή τα όσα διαδραμτίστηκαν στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε πως ούτε στις 6 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που δολοφονήθηκε το 2008 ο 15χρονος, τότε, μαθητής, Αλέξης Γρηγορόπουλος, δεν πρόκειται να επιτραπούν εκδηλώσεις και πορείες.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδης όσα αποφασίσθηκαν για το Πολυτεχνείου φαίνεται να συνιστούν κάποιου τύπου οδηγό, καθώς όπως ανέφερε: «Τι θέλαμε να πετύχουμε σήμερα: Ειρηνική ημέρα, το πετύχαμε. 2ον δημοκρατική ημέρα, τα κόμματα και οι φορείς να εκδηλώσουν το σεβασμό τους για τα θύματα, το πετύχαμε. 3ον να μην καταστραφεί η πόλη από διάφορους μπαχαλάκηδες που το κάνουν κάθε φόρα, τα πετύχαμε αυτά».

Για να συμπληρώσει: «Γρηγορόπουλος λοιπόν. Είναι προφανές ότι εν μέσω πανδημίας δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις όπως πέρυσι. Να κάνουμε λίγο υπομονή και θα γιορτάσουμε και τα Χριστούγεννα, και την 25η Μαρτίου και το Πάσχα... Όταν τελειώσει η πανδημία θα γιορτάσουμε όπως συνηθίζουμε τόσα χρόνια» 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo