17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Καταγγελλία στο L&O: Η αλήθεια για την «επίθεση» στο ΑΤ Κολωνού (αποκλειστικό βίντεο)


    Διαφορετικά δεδομένα σχετικά με την «επίθεση» στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού φέρνει στην επιφάνεια το ρεπορτάζ του Lawandorder.gr.
    Όπως προκύπτει, όλα ξεκίνησαν νωρίτερα κοντά στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ περίμενε ομάδα περίπου 30 ατόμων, τα οποία βγήκαν από το μετρό επιστρέφοντας από το σταθμό Λαρίσης.
    Όπως καταγγέλλουν μιλώντας στο lawandorder.gr, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τους αστυνομικούς, από την οποία προέρχεται και το σχετικό βίντεο.
    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 5 άτομα, εκ των οποίων οι τρεις ήταν ο πατέρας και οι δύο του γιοι! Μάλιστα, τη στιγμή της έντασης ο πατέρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.
    Όπως καταγγέλλουν, μετά τις συλλήψεις κινήθηκαν προς το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού όπου μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες για να μάθουν για την τύχη τους.
    Εκεί, όπως υποστηρίζουν, δέχτηκαν νέα επίθεση από τους αστυνομικούς και ακολούθησε η σύρραξη, την οποία η αστυνομία «έδωσε» ως επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ