Ανήκουστο! Διέταξαν μαζική επιφυλακή στις Αστυνομικές Υπηρεσίες εν μέσω lockdown!

lawandorder.gr 16-11-2020 21:08
Ανήκουστο! Διέταξαν μαζική επιφυλακή στις Αστυνομικές Υπηρεσίες εν μέσω lockdown!
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καταγγέλλει ότι το μέτρο αυτό δεν συμβαδίζει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Έντονη αντίδραση στο χώρο των αστυνομικών προκάλεσε η διαταγή να βρίσκονται αύριο, 17 Νοεμβρίου, σε επιφυλακή. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών τονίζει ότι καταστρατηγείται έτσι, κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο, αφού σε κάθε αστυνομική υπηρεσία θα συνωστισθούν εκατοντάδες αστυνομικοί!

Την ίδια στιγμή που απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συναθροίσεις, προς αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού, η Ένωση τονίζει με νόημα ότι τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί θα εκτελούν υπηρεσία...

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την ίδια ώρα που έχουν διαταχθεί τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί να εκτελέσουν υπηρεσία αύριο 17 Νοεμβρίου στους δρόμους της Αθήνας με σκοπό την τήρηση του μέτρου της απαγόρευσης των δημόσιων συναθροίσεων κατά την οποία η συγκέντρωση άνω των τεσσάρων ατόμων θα θεωρείται παράνομη και θα βεβαιώνονται διοικητικά πρόστιμα στους παραβάτες, οι φωτεινοί «παντογνώστες» αποφάσισαν πέραν κάθε λογικής και κατά παρέκκλιση κάθε υγειονομικού πρωτοκόλλου, να συνωστισθούν σε κάθε αστυνομική Υπηρεσία εκατοντάδες αστυνομικοί (!!!) εκδίδοντας σχεδόν «φωτοτυπικά» προγενέστερη διαταγή επιφυλακής για να αποδείξουν περίτρανα ότι δεν έχουν καμιά συναίσθηση της πραγματικότητας και κανένα ενδιαφέρον για την μεγάλη προσπάθεια της Χώρας και των πολιτών που τηρούν ευλαβικά τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Απαιτούμε άμεσα την επανεξέταση του μέτρου της επιφυλακής ώστε να συμβαδίζει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα εφόσον τα υπέρογκα μέτρα που έχουν ήδη διαταχθεί καλύπτουν με το παραπάνω τις υπηρεσιακές ανάγκες, ειδάλλως δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου για την μη τήρηση των ισχυουσών Π.Ν.Π. και Κ.Υ.Α., για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού  στην κοινωνία και την διασφάλιση της υγείας τόσο των αστυνομικών και  των οικογενειών τους, όσο και των πολιτών.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo