Σακελλαροπούλου: Προέχει το εθνικό συμφέρον (βίντεο)

lawandorder.gr 16-11-2020 14:34 Τελευταία ενημέρωση: 16-11-2020 15:33
Σακελλαροπούλου: Προέχει το εθνικό συμφέρον  (βίντεο)
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης ως «καθήκον όλων και ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου»

«Στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η χώρα προέχει το εθνικό συμφέρον, η αλληλεγγύη και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής» δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τη συνάντησή της με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25, καθώς και του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ), οι οποίοι της επέδωσαν ψήφισμα με αντικείμενο την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν πνεύμα συνεννόησης, τονίζοντας ότι «είναι καθήκον όλων και ελάχιστο χρέος στη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου».

Αναφορικά με την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων, η κ. Σακελλαροπούλου επισήμανε ότι για την κρίση της νομιμότητας της απόφασης αυτής αρμόδιες είναι οι δικαστικές αρχές, ενώπιον των οποίων το ζήτημα εκκρεμεί».

 

Διαβάστε περισσότερα: 

 Απαγόρευση συναθροίσεων: Στην ΠτΔ η διαμαρτυρία κομμάτων και ΣΦΕΑ (βίντεο)   

Δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25 και ΣΦΕΑ μετά τη συνάντηση με την ΠτΔ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo