Σοφιανός: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω την απαράδεκτη απαγόρευση των συναθροίσεων

lawandorder.gr 16-11-2020 12:49 Τελευταία ενημέρωση: 16-11-2020 12:49
Σοφιανός: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω την απαράδεκτη απαγόρευση των συναθροίσεων
«Η κυβέρνηση να πάρει πίσω την απαράδεκτη απαγόρευση των συναθροίσεων», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

«Η κυβέρνηση να πάρει πίσω την απαράδεκτη απαγόρευση των συναθροίσεων», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ αναφέρθηκε και στο σχετικό κείμενο υπογραφών.

«Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τον Covid για να θωρακίσει μια αυταρχική πολιτική που θέλει να περάσει με αύξηση της καταστολής» είπε, υπογραμμίζοντας «δεν θα περάσει, δεν μπορεί να απαγορεύεται το δικαίωμα των εργαζομένων στη διεκδίκηση», ενώ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «προσπαθεί να βάλει στον γύψο όλη τη χώρα και όχι μόνο την πορεία του Πολυτεχνείου».

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση «προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες της για τους νεκρούς από τον κορονοϊό, για την αθλιότητα του δημόσιου συστήματος Υγείας, για τα σχολεία που έκλεισαν και τα Πανεπιστήμια που δεν άνοιξαν επί ένα χρόνο». Πρόσθεσε ότι «τις εγκληματικές ευθύνες της για την πανδημία προσπαθεί να τις μετατοπίσει στην πορεία του Πολυτεχνείου».

Επιπλέον, τόνισε πως το ΚΚΕ με ωριμότητα και υπευθυνότητα τηρεί τα υγειονομικά μέτρα σεβόμενο την άποψη των υγειονομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo