• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Χανιά: Κλειστό το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου - Εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

lawandorder.gr 13-11-2020 10:34 Τελευταία ενημέρωση: 13-11-2020 10:35
Χανιά: Κλειστό το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου - Εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου

Κλειστό παραμένει από σήμερα το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Χανίων καθώς, όπως ανακοινώθηκε, εργαζόμενος του τμήματος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, «ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων κορονοϊού που διαπιστώνονται στις υπηρεσίες μας, το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής που στεγάζεται στο αίθριο του δημαρχείου Χανίων, θα παραμείνει κλειστό από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, ενώ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους των κοινωνικών υπηρεσιών».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «όλοι οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό και θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους, ενώ η εξυπηρέτηση του κοινού θα ανασταλεί έως και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στα δείγματα που θα παρθούν.

Κατά το διάστημα αυτό, οι πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Κέντρο Κοινότητας - Παράρτημα Ρομά στη Σούδα (πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Σούδας), τηλέφωνο επικοινωνίας: 28213 41688».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo