13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Ο Γιάννης, με δύο «ν», οι «αντάρτες» του Πολυτεχνείου και οι τζάμπα μαγκιές


    Έτοιμος ακόμη και να χτυπηθεί προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πορεία των μελών του κόμματός του, δηλώνει από βήματος της Βουλής ο Γιάννης Βαρουφάκης, Γιάννης με δύο «Ν» , όπως γράφονται όλοι οι συνονόματοι του, καλώντας μάλιστα τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη «να μας χτυπήσει. Το ακροδεξιό σας DNA δεν μπορείτε να το αποβάλλετε. Να μας χτυπήσετε λοιπόν όπως μας χτυπήσατε έξω από το Εφετείο. Εμείς δείχνουμε στο λαό και σε όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν τι σημαίνει υπεύθυνη ανυπακοή», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
    Την ίδια στιγμή το γνωστό μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου καλεί σε «αντάρτικο» τους ομοιδεάτες του και με ανάρτησή του μέσω twitter: «Η πορεία του Πολυτεχνείου θα γίνει και θα είναι ηχηρή απάντηση στους απαταιώνες της κυβέρνησης, τους εγκληματίες που άφησαν χωρίς προσωπικό τα νοσοκομεία με αλματώδη αύξηση νεκρών από κορονοϊό. Χρυσοχοίδη Go Home».
    Σε επαγρύπνηση από την άλλη και οι αναρχικοί, που σε ένα ρεσάλτο στην παράνοια πραγματοποιούν συνελεύσεις προκειμένου αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα γιορτάσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου, προπομπού της εγκαθίδρυσης της Δημοκρατίας στην χώρα!
    Μάλιστα σε ανάρτησή τους τονίζουν πως: « ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ».
    Όλος ο παραπάνω ιδεολογικός αχταρμάς λοιπόν, μαζί και με άλλους που θα εμφανιστούν όσο πλησιάζουμε προς την 17η Νοέμβρη, ετοιμάζεται να κάνει «αντάρτικο» προκειμένου να δείξει την μαχητικότητά του, στοχοποιώντας τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, πράγμα αναμενόμενο.
    Όλοι αυτοί οι λεονταρισμοί πραγματοποιούνται εν μέσω πανδημίας με καθημερινή αύξηση των διασωληνωμένων και των νεκρών από κορονοϊό, δείγμα του τρόπου της πολιτικής με τον οποίο κάποιοι πορεύονται.
    Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως για την επέτειο της 28ης που δεν υπήρξαν εορτασμοί δεν «άνοιξε ρουθούνι» από κανέναν «επαναστάτη» σαν να αφορούσε η συγκεκριμένη επέτειος άλλη χώρα.
    Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε πως δεν θα πραγματοποιηθεί η πορεία του Πολυτεχνείου και οφείλει να γνωρίζει πως ο λόγος του πρέπει να είναι συμβόλαιο απέναντι στο λαό.
    Γιατί ο λαός δεν θέλει δυο μέτρα και δυο σταθμά ή όχι σε όλους τους εορτασμούς ή ναι σε όλους.
    Η πανδημία άλλωστε απειλεί όλη την κοινωνία χωρίς διαχωρισμούς.
    Εδώ δεν υπάρχουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες, εδώ το διακύβευμα είναι το αγαθό της δημόσιας υγείας.
    Οπότε καλές οι τζάμπα μαγκιές αλλά όποιος επιθυμεί να παίζει με τις ζωές των πολιτών να αναλαμβάνει και τις ευθύνες των πράξεων τους.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ