Το «παράπονο» μιας 13χρονης στον Μητσοτάκη και η απάντηση του πρωθυπουργού (εικόνες)

lawandorder.gr 12-11-2020 14:55 Τελευταία ενημέρωση: 12-11-2020 15:02
Το «παράπονο» μιας 13χρονης στον Μητσοτάκη και η απάντηση του πρωθυπουργού (εικόνες)
Δείτε εδώ τι λένε οι επιστολές

Το «παράπονό» της στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε μια 13χρονη από την Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με το epiruspost, η μαθήτρια της Ε' τάξης δημοτικού σχολείου της Ηγουμενίτσας έστειλε επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown, εξομολογώντας του την αγωνία της για τα επικείμενα γενέθλιά της.

Στο γράμμα της γράφει:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια», έγραφε η μικρή στις 31 Οκτωβρίου στην επιστολή της.
Και συνέχισε απαριθμώντας, όσα της στέρησε ο κορονοϊός και σαν γνήσια Ηπειρώτισσα δεν παρέλειψε τα… πανηγύρια του καλοκαιριού:

«Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού».

Η επιστολή στάλθηκε ταχυδρομικώς στο Μέγαρο Μαξίμου. Ούτε η ίδια βέβαια περίμενε απάντηση του πρωθυπουργού, πολύ περισσότερο ευχές για τα γενέθλια!

Την Τετάρτη το μεσημέρι επιστρέφοντας από το σχολείο την περίμενε η μεγάλη έκπληξη!

Επιστολή συστημένη στο όνομά της με αποστολέα τον πρωθυπουργό της χώρας:

«Αγαπητή μου

Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Το κοριτσάκι πέταξε από την χαρά του με τις πρωθυπουργικές ευχές και για λίγο ξέχασε την απογοήτευση από το πάρτι που δεν θα κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo