19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Πολυτεχνείο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευθεί στην αμερικανική πρεσβεία»


    Αν ακούσει κανείς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να μιλούν για την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου, καταλαβαίνει πως ούτε γιορτασμός θα γίνει ούτε η καθιερωμένη πορεία. Εξάλλου το δεύτερο κύμα της πανδημίας παρουσιάζεται αμείλικτο, με εκθετική αύξηση κρουσμάτων και επιθετική αύξηση διασωληνωμένων.
    Κι όμως, τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να μην το πτοεί τίποτα. Ούτε οι γεμάτες ΜΕΘ, ούτε ο αριθμός των θανάτων που συνεχώς ανεβαίνει.
    Σύμφωνα με το σάιτ της «Αυγής», ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κανονικά το «παρών» στις εκδηλώσεις τιμής του Πολυτεχνείου, με τήρηση –όπως αναφέρεται– όλων των αναγκαίων μέτρων υγειονομικής προστασίας.
    Αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταθέσει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου, καθώς επίσης και στα πρώην κρατητήρια του ΕΑΤ – ΕΣΑ και στη συνέχεια θα πορευθεί προς την αμερικανική πρεσβεία.
    Τις ίδιες βλέψεις έχει και το ΚΚΕ. Τα στελέχη του λένε πως η πορεία θα γίνει με όλους όσους πρέπει, με μάσκες, με αντισηπτικά, με αποστάσεις άνω των δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και άλλα μέτρα προστασίας. Από το ΚΚΕ λένε πως όπως γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά έτσι θα γιορτάσουμε και την εξέγερση του Πολυτεχνείου.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ