Θεσσαλονίκη: 23χρονος διακινητής συνελήφθη για μεταφορά παράνομων μεταναστών

lawandorder.gr 11-11-2020 18:23
Θεσσαλονίκη: 23χρονος διακινητής συνελήφθη για μεταφορά παράνομων μεταναστών
O 23χρονος αγνόησε το σήμα των αστυνομικών να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει - Το όχημα έπεσε σε προστατευτικό στηθαίο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί

Ούτε στo lockdown δεν φαίνεται να πτοούνται οι διακινητές παράτυπων μεταναστών. Μετά τη σύλληψη 33χρονου Σύρου το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Δοϊράνης Κιλκίς για παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθη ένας ακόμη διακινητής.

Πρόκειται -επίσης- για Σύρο υπήκοο, ηλικίας 23 ετών, που εντοπίστηκε να κινείται με όχημα που οδηγούσε στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (στο ύψος της Ασπροβάλτας) μεταφέροντας δύο συμπατριώτες του που στερούνταν νόμιμων εγγράφων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 23χρονος αγνόησε το σήμα των αστυνομικών να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα όμως έπεσε σε προστατευτικό στηθαίο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Όπως κατέθεσαν οι παράτυποι μετανάστες, εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από τον Έβρο με τη βοήθεια διακινητών πληρώνοντας 2.000 ευρώ ο καθένας για να φτάσουν στην Ευρώπη.

Ο 23χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo