17.2 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η 15χρονη για τη δολοφονία της μητέρας της – Αναζητείται και τρίτος ανήλικος


    Ότι ήταν μπροστά στην δολοφονία της μητέρας της ομολόγησε το πρωί της Δευτέρας η 15χρονη κόρη της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στην Αγία Βαρβάρα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η 15χρονη κόρη του θύματος είπε ότι δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με την 50χρονη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν.
    Όπως έχει γίνει γνωστό, η Αστυνομία ψάχνει και τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην δολοφονία της 50χρονος στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος είναι 16 ετών.
    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, οι τρεις ανήλικοι μετά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, ερεύνησαν το διαμέρισμα και αφαίρεσαν τραπεζική κάρτα ανάληψης του θύματος, την οποία χρησιμοποίησαν λίγο αργότερα, κάνοντας αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.
    Χθες, Πέμπτη, η 15χρονη και ο 17χρονος εντοπίσθηκαν στην πόλη των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, καθόσον αρχικά είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
    Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.
    Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν η 15χρονη και ο 17χρονος, ενώ ο 16χρονος αναζητείται.
    Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της.
    Διαβάστε επίσης:
    Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα: Έδεσαν χειροπόδαρα γυναίκα και την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ