21.3 C
Athens
14.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό L&O: Ο 40χρονος Έλληνας μιλάει για την υπόθεση των παιδεραστών του Οχάιο


    «Δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση, θα φανεί και στο δικαστήριο, έμεινα στα κρατητήρια για 1,5 ώρα και στην συνέχεια αφέθηκα ελεύθερος».
    Από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο 40χρονος με καταγωγή από την Κάλυμνο που ενεπλάκη σε υπόθεση παιδεραστίας στο Οχάιο, μιλάει αποκλειστικά στο lawandorder.gr και δίνει απαντήσεις για την σύλληψή του, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή έγινε και τονίζει πως «σε καμία περίπτωση δεν θα επεδίωκα οποιαδήποτε επαφή με ανήλικη».
    Ο 40χρονος Α.Π. που είδε την φωτογραφία του να δημοσιοποιείται στα Αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και εμφανίστηκε ως άτομο που προσέγγισε ερωτικά ανήλικη τονίζει πως, «δεν έχω καμία σχέση με ανήλικη, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο κινητό του, θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Εγώ είχα επικοινωνία με ένα προφίλ στο οποίο μου μιλούσε μια ενήλικη γυναίκα».
    Μάλιστα όπως τονίζει, δεν είναι ο μόνος που «μπλέχτηκε» σε αυτή την υπόθεση χωρίς να έχει καμία ανάμειξη με το κύκλωμα παιδεραστίας, «την ημέρα που με συνέλαβαν, συνελήφθησαν όσα άτομα είχαν επικοινωνήσει με την συγκεκριμένη σελίδα».
    Ο 40χρονος άνδρας, που αναμένει να εκδικαστεί η υπόθεσή του, εμφανίζεται σίγουρος για την αθώωση του και περιγράφει πως έγινε η σύλληψη του.
    «Φτάνω με το αυτοκίνητο μου στο σημείο που είχαμε κανονίσει να βρεθούμε και εμφανίζεται μια γυναίκα 25-30 ετών. Με καλεί να μπω στο σπίτι και όταν το κάνω με συνέλαβε. Αυτό έγινε στις 21 Οκτωβρίου. Θα πρέπει να γνωρίζετε μάλιστα πως για μια ολόκληρη εβδομάδα η υπόθεση δεν είχε γίνει γνωστή. Παρουσιάστηκε όταν ήρθε στην πόλη για μια πολιτική ομιλία, ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ και οι αρχές ήθελαν να παρουσιάσουν μια επιτυχία».
    Η δίκη του 40χρονου άνδρα αναμένεται για τις 20 Νοεμβρίου χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει κάποια αναβολή λόγω υποχρεώσεων της δικηγόρου του.
    Αξίζει να σημειωθεί δε, πως η κοπέλα για την οποία κατηγορήθηκε πως πήγε να συναντήσει ήταν 21 ετών, κάτι που απαγορεύεται στην Αμερική.
    Η οικογένεια και οι φίλοι του Α.Π. βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου, όποτε και αν αυτό γίνει για να καθαρίσει το όνομά του και να πέσει «άπλετο φως» στην υπόθεση.
    Διαβάστε επίσης:
    Αποκλειστικό L&O: Πώς βρέθηκε «μπλεγμένος» σε κύκλωμα παιδεραστών Έλληνας στο Οχάιο
    Κύκλωμα παιδεραστών εξαρθρώθηκε στις ΗΠΑ – Συνελήφθη άτομο με καταγωγή από την Κάλυμνο



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ