• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Παπαγγελόπουλος: Κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της έρευνας εναντίον του από την κοινοβουλευτική επιτροπή

Κατερίνα Μάνθου 02-11-2020 12:55
Παπαγγελόπουλος: Κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της έρευνας εναντίον του από την κοινοβουλευτική επιτροπή
Την αίτηση περί ακυρότητας κατέθεσαν στο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου οι συνήγοροι του κ. Παπαγγελόπουλου Δημήτρης Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα

Αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής που ερεύνησε τον ρόλο του στην υπόθεση της Novartis κατέθεσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και ελεγχόμενος για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Την αίτηση περί ακυρότητας κατέθεσαν στο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου οι συνήγοροι του κ. Παπαγγελόπουλου Δημήτρης Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση των δυο δικηγόρων του κ. Παπαγγελόπουλου αναφέρονται τα εξής:

«Ο Δημήτριος Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα ως συνήγοροι υπεράσπισης του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, κατάθεσαν σήμερα στο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, Αίτηση του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου για κήρυξη ακυρότητας της διαδικασίας, των αποφάσεων και των πράξεων, της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διερευνούσε την τέλεση ή όχι αδικημάτων σε βάρος του.

Οι ακυρότητες αναφέρονται αρχικά στην παράνομη και αντικοινοβουλευτική απόφαση της πλειοψηφίας της επιτροπής που εξαίρεσε από την Επιτροπή τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τζανακόπουλο και Πολάκη, καθώς επίσης και σε ακυρότητες πράξεων κα αποφάσεων που λήφθηκαν στη συνέχεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo