Συνάντηση Δένδια-Συρίγου - Στην ατζέντα η τουρκική προκλητικότητα

Newsroom L&O 02-11-2020 12:50 Τελευταία ενημέρωση: 02-11-2020 12:52
Συνάντηση Δένδια-Συρίγου - Στην ατζέντα  η τουρκική προκλητικότητα
Στο επίκεντρο θα βρεθούν η τουρκική προκλητικότητα, η συμφωνία με την Αλβανία για την παραπομπή της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, η επίσκεψη Λαβρόφ και τα αποτελέσματα της τριμερούς Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άγγελο Συρίγο θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 7 μ.μ. ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα αναφερθεί στις διπλωματικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της τουρκικής παράνομης συμπεριφοράς και προκλητικότητας, στη συμφωνία με την Αλβανία για την παραπομπή του ζητήματος της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στην επίσκεψη του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και στα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο υπουργός πραγματοποίησε ενημέρωση των εκπροσώπων των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo