14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Ένταση στο Γαλάτσι: Συλλήψεις και προσαγωγές αναρχικών και χρυσαυγιτών (βίντεο-εικόνες)


    Στη σύλληψη πέντε ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου και προχώρησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα αστυνομικοί της ομάδας Δράση και της ΟΠΚΕ, καθώς τα άτομα αυτά πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο σημείο παρά τη σχετική απαγόρευση που υπήρχε από το βράδυ του Σαββάτου από την ΕΛΑΣ.
    Συνολικά η Αστυνομία προχώρησε σε 24 προσαγωγές, 14 αναρχικών και 10 χρυσαγιτών. Από τους 14 αναρχικούς συνελήφθησαν οι πέντε, ενώ αργότερα σε συλλήψεις μετατράπηκαν και οι εφτά από τις 10 προσαγωγές χρυσαυγιτών.
    Ειδικότερα, ενώ η αστυνομία είχε απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στο Νέο Ηράκλειο, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, ομάδα αναρχικών συγκεντρώθηκε στην οδο Τραλλέων στο Γαλάτσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει πορεία.
    Μπαίνοντας στο νεκροταφείο βγήκαν χρυσαυγίτες και έπειτα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αντιεξουσιαστές στη θέα των αστυνομικών τους εκτόξευσαν αντικείμενα, όταν τους ζητήθηκε να διαλυθούν, με τους αστυνομικούς της Δράση να προχωρούν σε τέσσερις συλλήψεις και την ΟΠΚΕ σε ακόμα μία.
    Οι συλληφθέντες μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ