ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

«Συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενα χτυπήματα ακραίων ισλαμιστών σε Γαλλικούς «στόχους»

Μιχάλης Τεζάρης 30-10-2020 08:37 Τελευταία ενημέρωση: 30-10-2020 08:38
«Συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενα χτυπήματα ακραίων ισλαμιστών σε Γαλλικούς «στόχους»
Στο σχεδιασμό των μέτρων, περιλαμβάνονται στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Κρατικής Ασφάλειας

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι Ελληνικές αρχές για ενδεχόμενες απόπειρες ενεργειών ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων σε Γαλλικούς στόχους στην χώρα.

Στο σχεδιασμό των μέτρων, περιλαμβάνονται στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Κρατικής Ασφάλειας.

Μετά τις αιματηρές επιθέσεις στην Γαλλία, έχουν ληφθεί έκτακτα αστυνομικά μέτρα σε Γαλλική πρεσβεία που είχε δεχθεί επίθεση κατά το παρελθόν από την «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας», το Γαλλικό ινστιτούτο στο Κολωνάκι, αντιπροσωπείες και επιχειρήσεις Γαλλικών συμφερόντων καθώς και διπλωματικές αποστολές.

Παράλληλα αποφασίστηκε η αύξηση των πεζών περιπολιών γύρω από κτίρια «στόχους», η αύξηση στατικής δύναμης έξω από αυτά, αλλά και η ενεργοποίηση πληροφοριακού δικτύου σε φανερούς και κρυφούς τόπους λατρείας των μουσουλμάνων προκειμένου να έχουν οι αρχές «εικόνα προθέσεων» προκειμένου να προλάβουν- ακυρώσουν κάθε ενδεχόμενη εχθρική ενέργεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo