Ν. Ηλιόπουλος: Ο Πέτσας πιάστηκε «με τη γίδα στην πλάτη» - Κάνει αρχισυνταξία στο μισό Τύπο!

Newsroom L&O 29-10-2020 18:22
Ν. Ηλιόπουλος: Ο Πέτσας πιάστηκε «με τη γίδα στην πλάτη» -  Κάνει αρχισυνταξία στο μισό Τύπο!
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι έχει καταστρατηγήσει κάθε έννοια ελευθεροτυπίας στέλνοντας «σκονάκια» σε φιλοκυβερνητικά Μέσα

Ιδιαίτερα επικριτικός με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος. Με αφορμή τα «σκονάκια» που διέρρευσαν και δείχνουν ότι δίνονται κατευθύνσεις σε φιλοκυβερνητικά Μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε με νόημα ότι ο κ. Πέτσας «κάνει αρχισυνταξία στο μισό Τύπο»!

Πιο αναλυτικά, η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου, έχει ως εξής:

«Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε μία σειρά από φιλοκυβερνητικά Μέσα που δεν αναπαρήγαγαν αυτολεξεί το «σκονάκι» του Μεγάρου Μαξίμου για επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τον κ. Τσίπρα, αλλά τουλάχιστον το επεξεργάστηκαν ως δικό τους ρεπορτάζ για να μην εκθέσουν τον κ. Πέτσα.

Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, όταν κάνεις αρχισυνταξία στον μισό Τύπο και έχεις καταστρατηγήσει κάθε έννοια ελευθεροτυπίας, συμβαίνουν και ατυχήματα και εκτίθεσαι.

 
Καλούμε την κυβέρνηση να συνέλθει επιτέλους. Οι ευθύνες της Πολιτείας για το σημερινό χάος με την πανδημία και την ανετοιμότητα της χώρας και του ΕΣΥ για το αναμενόμενο δεύτερο κύμα είναι τεράστιες. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και το μόνο που δεν είναι σοβαρό είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που ασχολείται μόνο με την επικοινωνία.»

Διαβάστε και:

Στ. Πέτσας: Κύριε Τσίπρα επικροτείτε την επίθεση που δέχεται από το κόμμα σας ο κ. Τσιόδρας;

Τσίπρας: Προφανώς δεν με αγγίζουν τα σκονάκια του Μητσοτάκη στα ΜΜΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo