Καταδίκη Βαρβιτσιώτη για τις επιθέσεις ισλαμιστών στη Γαλλία

Newsroom L&O 29-10-2020 17:55
Καταδίκη Βαρβιτσιώτη για τις επιθέσεις ισλαμιστών στη Γαλλία
Αποτροπιασμός και πλήρης καταδίκη από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών

Πλήρη καταδίκη και αποτροπιασμό για τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια και τη δολοφονία του Σάμουελ Πατί στη Γαλλία, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Θα ήθελα και επίσημα να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου και την πλήρη καταδίκη και τη δική μου και της Ελληνικής Δημοκρατίας για τη νέα τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στη Νίκαια με τρία θύματα, αλλά και την πρόσφατη, άνανδρη δολοφονία του καθηγητή Σάμουελ Πατί από ισλαμιστές τρομοκράτες» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Είναι γεγονότα, όπως επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, «που προσδίδουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην ένταση που προκαλείται στις γεωπολιτικές σχέσεις ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή και επηρεάζουν τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, κυρίως μετά την εργαλειοποίηση της θρησκείας από πλευράς του Τούρκου Προέδρου, στη διαμάχη που έχει ανοίξει με την Ευρώπη και ιδίως με την Ελλάδα».

H παραπάνω δήλωση έγινε στο πλαίσιο διαδικτυακής συζήτησης με θέμα: «Covid-19 & Οικονομία: Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις οικονομίες της Ανατολικής Μεσογείου», που διοργάνωσε το Ερευνητικό Κέντρο Οικονομικής Πολιτικής, Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης (ΕΚΟΠΔΑ) του ΕΚΠΑ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Διαβάστε και:

Ημέρα τρόμου στη Γαλλία: Νέο επεισόδιο με νεκρό ισλαμιστή στην Αβινιόν

Σοκ στη Γαλλία: Επίθεση ισλαμιστή σε εκκλησία - Τρεις οι νεκροί, αποκεφαλίστηκε γυναίκα - Στο σημείο ο Μακρόν

Η Ευρώπη καταδικάζει τις ισλαμιστικές επιθέσεις εναντίον της Γαλλίας

Καταδικάζουμε έντονα την άγρια επίθεση στην Νίκαια της Γαλλίας, λέει η Άγκυρα

Μητσοτάκης: Βαθιά σοκαρισμένος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo