ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας τα έχει εντελώς χαμένα - Χάνεται ακόμη και στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας

Newsroom L&O 25-10-2020 11:35 Τελευταία ενημέρωση: 25-10-2020 11:36
Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας τα έχει εντελώς χαμένα - Χάνεται ακόμη και στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι η κίνηση της πρότασης δυσπιστίας έγινε όχι για τον κ. Σταϊκούρα, αλλά "για να λύσει τα εσωκομματικά του ο κ. Τσίπρας"

"Ο Τσίπρας τα έχει εντελώς χαμένα", δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε πρόταση δυσπιστίας μόνο στον Χρήστο Σταϊκούρα. "Σας τα συγχωρώ όλα, το ότι στήσατε τη σκευωρία Novartis, στο κυνήγι για το ΚΕΕΛΠΝΟ, για όσα γράφουν τα κομματικά σας μέσα για μένα, αλλά να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας μόνο για τον υπουργό Οικονομικών δεν σας το συγχωρώ, είστε απαράδεκτοι", δήλωσε από το βήμα της Βουλής.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι η κίνηση της πρότασης δυσπιστίας έγινε όχι για τον κ. Σταϊκούρα, αλλά "για να λύσει τα εσωκομματικά του ο κ. Τσίπρας. Γιατί τις προηγούμενες μέρες βγήκε για πρώτη φορά δημοσκόπηση που μέτρησε και τον κ. Τσακαλώτο ως υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας ήταν κάτι σαν τον Τσαουσέσκου. Δεν τον αμφισβητούσε κανείς. Τώρα όμως; Γιατί αλλιώς θέλω να ξέρω ποιος τον συμβούλεψε να καταθέσει την πρόταση μια ώρα πριν το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για τον κορονοϊό, κι ενώ τα τουρκικά πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο".

"Δεν το λέω με την έννοια της ευθύνης αλλά με καθαρό πολιτικό συμφέρον. Γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση χάνει το δικαίωμα αυτό για ένα εξάμηνο. Τι έμεινε λοιπόν; Ότι το κάνατε λέει για να χαλάσει το σαββατοκύριακο του Πρωθυπουργού. Τρίχες κατσαρές. Είστε τόσο γελοίοι; Όχι, δεν το πιστεύω. Άρα, γιατί το κάνατε; Το κάνατε για να βάλετε τους βουλευτές της ΝΔ να θυμίζουν τα πεπραγμένα του Τσακαλώτου για ένα τριήμερο".

Ο υπουργός τόνισε την πολύ καλή δημοσκοπική εικόνα για τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση λέγοντας ότι από τον Μάιο του 2016 απολαμβάνει πρωτοφανή ηγεμονία.

"Και μάλιστα μετά τις εκλογές, ό,τι εκλογές κι αν έχουν γίνει, από συνδικαλιστικά σωματεία, αθλητικές ενώσεις, οπουδήποτε, ακόμα και για κοινόχρηστα πολυκατοικίας, ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε. Η διαφορά στις πιο φιλικές για τον ΣΥΡΙΖΑ μετρήσεις είναι 16 μονάδες και στις πιο εχθρικές 18. Κοινώς, ή ο ελληνικός λαός είναι ζαβός και δεν καταλαβαίνει, ή τα έχετε παντελώς χαμένα, γιατί κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo