18.3 C
Athens
13.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Κατ’ ευθείαν στις φυλακές οδηγούνται οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής – Γιατί δεν θα πάνε στο Εφετείο


    Δεν οδηγούνται στο Εφετείο λόγω κορονοϊού οι καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
    Αρμόδιος αστυνομικός θα παραλάβει τα φυλακιστήρια τους και τα υπόλοιπα έγγραφα που απαιτούνται από το Εφετείο της Αθήνας και θα παραδώσει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της μεταφοράς των καταδικασθέντων σε φυλακές της χώρας.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλειονότητα των κρατουμένων θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταχθούν στο Μαλανδρίνο και στις φυλακές Τρικάλων.
    Την ίδια ώρα ο Γιάννης Λαγός καταθέτει έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που τον καταδίκασε και διέταξε τη φυλάκισή του. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λαγός αναμένεται να υποβάλει το εφετήριο στη νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για να ζητήσει να μην κινηθεί η διαδικασία άρσης ασυλίας του.
    Πάντως, το απόσπασμα της απόφασης που αφορά στο Γιάννη Λαγό διαβιβάζεται εντός της ημέρας μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στο Ευρωκοινοβούλιο.
    Διαβάστε και:
    Χρυσή Αυγή: Στο Εφετείο οι χρυσαυγίτες για να οδηγηθούν μετά στις φυλακές – Τι θα γίνει με τους Παππά και Λαγό που δεν παραδόθηκαν



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ