• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έκρυψε 300.000 ευρώ σε κλειστό ξενοδοχείο αλλά «έκαναν φτερά»

lawandorder.gr 23-10-2020 11:57
Έκρυψε 300.000 ευρώ σε κλειστό ξενοδοχείο αλλά «έκαναν φτερά»
Την περίοδο της καραντίνας

Έκρυψε στο ίδιο του το ξενοδοχείο 300.000 ευρώ σε νησί των Βόρειων Σποράδων, το χρονικό διάστημα του lock down, αλλά τα χρήματα έβγαλαν «φτερά» και εξαφανίστηκαν αφήνοντας άφωνο τον κάτοχό τους, ο οποίος σταδιακά είχε αποσύρει το παραπάνω ποσό από τραπεζικούς του λογαριασμούς, εκτιμώντας ότι αυτή η ενέργεια ήταν η ορθότερη.

Ο ιδιοκτήτης των 300.000 ευρώ είχε βάλει τα χρήματα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και τα είχε κρύψει σε ντουλάπα δωματίου του ξενοδοχείου, κλειδώνοντας, εννοείται, την πόρτα.

Το ξενοδοχείο ωστόσο κάποια στιγμή άνοιξε, προκειμένου να κάνει εργασίες, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. Σύμφωνα με τον επαγγελματία-«θύμα», η κλοπή πρέπει να έγινε το Σεπτέμβριο, την οποία και κατάγγειλε στην Αστυνομία.

Η Αστυνομία με την σειρά της έλαβε καταθέσεις, αλλά δεν εντόπισε τον ή τους δράστες. Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και στον ανακριτή, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, με αξία των κλοπιμαίων άνω των 120.000 ευρώ.

Πηγή: ΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo