Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος και άλλα στελέχη

Newsroom L&O 22-10-2020 16:36 Τελευταία ενημέρωση: 22-10-2020 20:33
Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος και άλλα στελέχη
Άλλοι δέκα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στα δικαστήρια

Πολλοί από τους καταδικασθέντες για τη Χρυσή Αυγή έχουν ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ, από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους όπου παρουσιάστηκαν, ενώ και άλλοι έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως μέχρι στιγμής.

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήλθε πριν λίγα λεπτά ο Ν. Μιχαλολιάκος, όπου νωρίτερα είχαν οδηγηθεί τα ηγετικά στελέχη και πρώην βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας.

Επίσης στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν με οχήματα της Ασφάλειας και οι Γιώργος Πατέλης και Γιάννης Καζαντζόγλου, οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί στο Α.Τ. Νίκαιας, ο Αναστάσιος Πανταζής και ο Μάρκος Ευγενικός από το Πέραμα, ο Γ. Τσακανίκας από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ στην Δραπετσώνα έχει παρουσιαστεί και ο Μάριος Αναδιώτης.

Επίσης στη ΓΑΔΑ προσήλθαν και κρατούνται ο Νίκος Μίχος και ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος.

Οι Ηλίας Παναγιώταρος, Κων/νος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Κούζηλος προστέθηκαν τις απογευματινές ώρες στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής που κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Οι τρεις πρώην βουλευτές παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, μαζί με τον Ν. Μιχαλολιάκο και το «διευθυντήριο» της εγκληματικής οργάνωσης, που πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Ένας ακόμα από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης- Βασίλειος Κομιανός, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Κέρκυρα.

Όλοι οι καταδικασθέντες που παρουσιάζονται ή θα συλληφθούν από τις ομάδες της Ασφάλειας, οδηγούνται στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μέχρι την μεταγωγή τους στις φυλακές.

Θυμίζουμε ότι με βάση την απόφαση του δικαστηρίου, συνολικά στις φυλακές θα οδηγηθούν 38 άτομα που καταδικάστηκαν για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, καθώς και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλα αδικήματα.

Διαβάστε και:

Ποιες φυλακές θα «υποδεχτούν» τους 38 καταδικασμένους της Χρυσής Αυγής - 20 ομάδες συλλήψεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo