Κορονοϊός: Τεστ από τον ΕΟΔΥ σε οδηγούς ταξί στα Χανιά

Newsroom L&O 16-10-2020 10:34 Τελευταία ενημέρωση: 16-10-2020 10:34
Κορονοϊός: Τεστ από τον ΕΟΔΥ σε οδηγούς ταξί στα Χανιά
Μετά από πρωτοβουλία που έλαβε το σωματείο τους

Σε προληπτικό έλεγχο, κάνοντας το τεστ του κορονοϊού, υποβλήθηκαν, μετά από πρωτοβουλία που έλαβε το σωματείο τους, οδηγοί ταξί στα Χανιά. Τους ελέγχους διηνήργησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για δύο ημέρες, (Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου), από τις 10:00 έως τις 12:30, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σωματείου ΤΑΧΙ Χανίων.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Χανίων, Ηλίας Καραπατάκης, «οι έλεγχοι έγιναν για προληπτικούς λόγους και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχουμε ως κλάδος. Τα αποτελέσματα αναμένονται τη Δευτέρα, ωστόσο θέλω να στείλω το μήνυμα ότι τα ΤΑΧΙ των Χανίων είναι "καθαρά"».

Σύμφωνα με τον κ. Καραπατάκη, «οι επαγγελματίες του χώρου, αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχουν καθώς η επαφή τους με το κοινό είναι καθημερινή, από την αρχή της πανδημίας και του περιορισμού της κυκλοφορίας προχωρήσαμε σε απολυμάνσεις των οχημάτων μας και εφαρμόσαμε πιστά τα μέτρα αυτοπροστασίας για μας και για τους πελάτες μας. Ο κλάδος επέδειξε υπευθυνότητα και επαγγελματισμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo