Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά ο Αλκ. Στεφανής

Newsroom L&O 15-10-2020 18:11
Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά ο Αλκ. Στεφανής
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν από τη συνάδελφό του, υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη

Το Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά επισκέφθηκαν σήμερα οι υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και Υγείας Ζωή Ράπτη, στο πλαίσιο επικείμενης συνεργασίας των Υπουργείων σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι υφυπουργοί ενημερώθηκαν σχετικά με τις δράσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ) και του κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιού (ΚΕΦΠ) για τα παιδιά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για τη σημερινή επίσκεψη η κ. Ράπτη έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter: «Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά και το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιού για ζητήματα ψυχοκοινωνικής στήριξης παιδιών και εφήβων. Ευχαριστώ τον Υφ. ΕΘ.ΑΜ. Αλκ. Στεφανή για το αναμνηστικό μετάλλιο της Σχολής Ευελπίδων, που εκδόθηκε για τον αγωνιστή και μάρτυρα του Έθνους Παύλο Μελά».

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ενώ παρών ήταν ο Α΄ υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Πουλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo