Αποκλειστικό: Αδύνατη η μεταγωγή στη φυλακή των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, λόγω απεργίας!

Newsroom L&O 14-10-2020 21:54 Τελευταία ενημέρωση: 14-10-2020 22:26
Αποκλειστικό: Αδύνατη η μεταγωγή στη φυλακή των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, λόγω απεργίας!
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι συμμετέχουν στην 24ωρη κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι απεργούν την Πέμπτη, συμμετέχοντας στην 24ωρη κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η πρωτοβουλία αυτή δεν θα αποτελούσε σημαντική τροχοπέδη για τη λειτουργία των φυλακών, αλλά και για την απονομή Δικαιοσύνης. Ειδικά αυτή τη φορά όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής!

Η διαδικασία των καταδικαστικών αποφάσεων από το αρμόδιο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης για το ενδεχόμενο ανασταλτικής διαδικασίας των ποινών, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, θα κριθεί οριστικά ποιοι και πόσοι καταδικασθέντες θα διαβούν το κελί της φυλακής. 

Άρα, θα πρέπει ο αρμόδιος Εισαγγελέας, να διατάξει τη σύλληψή τους και τη μεταφορά τους στις φυλακές που έχουν ήδη επιλεχθεί προς τούτο. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να γίνει, λόγω της απεργίας!

Στο έγγραφο που εστάλη από τις φυλακές του Κορυδαλλού προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, φαίνεται ολοκάθαρα ότι καθ' όλη τη διάρκεια της απεργίας, δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων. Άρα, πρακτικά, δεν θα μπορούν να γίνουν ούτε οι μεταγωγές των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, αν αυτό απαιτηθεί...

Δείτε το σχετικό έγγραφο που κατ' αποκλειστικότητα σας παρουσιάζει το L&O:

Διαβάστε και:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για το ποιοι θα πάνε φυλακή - Διακόπηκε η διαδικασία

Σ. Νικολάου: Οι φυλακές είναι έτοιμες για τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής!

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την Πέμπτη πέριξ του Εφετείου

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo