ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ανατριχιαστικές οι καταγγελίες σε βάρος του γυναικολόγου για βιασμούς και ασελγείς πράξεις στη Ρόδο

Newsroom L&O 14-10-2020 13:13
Ανατριχιαστικές οι καταγγελίες σε βάρος του γυναικολόγου για βιασμούς και ασελγείς πράξεις στη Ρόδο
Η υπόθεση παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις - Έντονος προβληματισμός για τα όσα περιγράφονται στις μηνύσεις των 12 γυναικών

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο ξετυλίγεται το κουβάρι των καταγγελιών σε βάρος του γυναικολόγου που υπηρετούσε στο νοσοκομείο της Ρόδου, με τις μηνύσεις από γυναίκες που έχουν κατατεθεί να έχουν φθάσει τις 12 και τα όσα περιγράφονται μέσα σε αυτές να συγκλονίζουν και να προκαλούν ένα κόμπο στο στομάχι.

Τα όσα θλιβερά και πρωτόγνωρα περιγράφονται μέσα σε αυτές τις σελίδες από 12 γυναίκες που τον κατηγορούν ευθέως για βιασμό ή ασέλγεια την ώρα που βρίσκονταν στην καρέκλα του ασθενούς, αν επαληθευτούν, συνιστούν βαρύτατο κακούργημα, για το οποίο κανείς μα κανείς δεν πρέπει να σιωπήσει.

Οι δικηγόροι των γυναικών αυτών, που βρήκαν τον θάρρος να καταγγείλουν τα όσα βίωσαν στα χέρια του, μιλούν ξεκάθαρα για έναν ζωντανό εφιάλτη, που έζησαν και τον οποίο τώρα καλούνται να περιγράψουν.
Από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου  μέχρι σήμερα οι μέρες που μεσολάβησαν για όλους και όλες που εμπλέκονται στην υπόθεση, συνιστούν ένα μαρτύριο  που όμοιό του ο τόπος μας δεν έχει ξαναζήσει.

Η δικαιοσύνη, με εντολή της προϊσταμένης Πλημμελειοδικών Ρόδου κας Μαρίας Παπαγιαννίδου, εξετάζει  ήδη με ταχύτατες διαδικασίες, τις κατηγορίες που περιγράφονται από τις γυναίκες αυτές, μία προς μία. Και οι 12 επιβεβαίωσαν στο ακέραιο ενώπιον του πταισματοδίκη,  ο οποίος διενεργεί την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, τα όσα είχαν καταγγείλει στις μηνυτήριες αναφορές τους.

Απομένει τώρα, μέσα στις επόμενες μέρες κι αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, να αποφασιστεί χωρίς καμία καθυστέρηση, ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, αν δηλαδή ασκηθούν διώξεις σε βάρος του γυναικολόγου και σε ποιο βαθμό θα είναι αυτές.  Ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα...

Πηγή: Η Ροδιακή

Διαβάστε και:

Ρόδος: Δύο νέες μηνύσεις εις βάρος του γυναικολόγου-μαιευτήρα που σοκάρουν!

Κατέθεσαν στη Ρόδο οι οχτώ γυναίκες που μήνυσαν γυναικολόγο για ασελγείς πράξεις και βιασμό

Απομακρύνεται από το νοσοκομείο Ρόδου γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo