Κατέθεσαν στη Ρόδο οι οχτώ γυναίκες που μήνυσαν γυναικολόγο για ασελγείς πράξεις και βιασμό

Newsroom L&O 10-10-2020 12:09
Κατέθεσαν στη Ρόδο οι οχτώ γυναίκες που μήνυσαν γυναικολόγο για ασελγείς πράξεις και βιασμό
Στο πλαίσιο κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης - Αναμένονται οι καταθέσεις δύο ακόμα μηνυτριών

Ενώπιον της προέδρου του Πταισματοδικείου Ρόδου βρέθηκαν χθες Παρασκευή διαδοχικά οι οκτώ από τις δέκα γυναίκες που έχουν στραφεί δικονομικά κατά του γιατρού-μαιευτήρα που υπηρετεί στο νησί, κατηγορώντας τον για ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Οι οκτώ γυναίκες έδωσαν καταθέσεις επαναλαμβάνοντας τα όσα αναφέρουν στις μηνύσεις τους και αφορούν αυτά που βίωσαν κατά τη διάρκεια εξέτασής τους από τον γυναικολόγο.

Οι καταθέσεις αυτές δόθηκαν στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που έχει παραγγελθεί από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου και αναμένεται να συνεχιστούν με τις λοιπές δύο μηνύτριες που απομένουν και οι οποίες δεν εμφανίστηκαν χθες καθώς η μία εξ αυτών βρίσκεται στο εξωτερικό και η άλλη σε άλλη περιοχή της ενδοχώρας.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις αυτές και εκτιμάται ότι στη συνέχεια θα κληθεί για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται και ο μηνυόμενος γιατρός-γυναικολόγος.

Πηγή: Η Ροδιακή

Διαβάστε και:

Απομακρύνεται από το νοσοκομείο Ρόδου γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo