Άλυτο το πρόβλημα της αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων για γυναίκες αστυνομικούς

Newsroom L&O 05-10-2020 17:05 Τελευταία ενημέρωση: 05-10-2020 17:07
Άλυτο το πρόβλημα της αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων για γυναίκες αστυνομικούς
Επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΥΑ)

Το πρόβλημα της μη αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων για γυναίκες αστυνομικούς, αναδεικνύει η ΕΑΥΑ. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, με επιστολή της προς τους υπουργούς Οικονομκών, Χρήστο Σταϊκούρα, Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπογραμμίζει ότι, παρά τις σχετικές δεσμεύσεις, έως τώρα, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρωτοβουλία από την πλευρά της κυβέρνησης, ώστε να επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Η ΕΑΥΑ ζητάει από την Πολιτεία να υπάρξει ειδική νομοθετική ρύθμιση που να αναγνωρίζει την πολύτιμη βοήθεια αλλά και την αυταπάρνηση με την οποία το γυναικείο προσωπικό της ΕΛΑΣ επιτελεί τα καθήκοντά του.

Διαβάστε την σχετική επιστολή:

«Αρκετές είναι οι συναδέλφισες – μέλη μας που επικοινωνούν  με τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αναφορικά με το ζήτημα της αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων για τις γυναίκες αστυνομικούς. Ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί σχολαστικά τόσο την Π.Ο.ΑΣ.Υ., όσο και τη Γραμματεία Γυναικών αυτής και για το οποίο έχουν δοθεί δεσμεύσεις για την επίλυσή του. Πλην όμως, αν και έχει παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα, ουδεμία πρωτοβουλία έχει υπάρξει προκειμένου το όλο ζήτημα επιλυθεί

Προς τούτο, παρακαλούμε όπως με δικές σας παρεμβάσεις αναγνωριστεί από την Πολιτεία η πολύτιμη βοήθεια και η αυταπάρνηση με την οποία το γυναικείο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. επιτελεί τα καθήκοντά του και με νομοθετική ρύθμιση προβλεφθεί η δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικού χρόνου ασφάλισης στις γυναίκες αστυνομικούς, ρύθμιση η οποία ισχύει και εφαρμόζεται για όλον τον δημόσιο τομέα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo